سیتی سنتر اصفهان ؛ مرکز خریدی مدرن در شهر سنتی اصفهان

    voted 4 stars voted 4 stars voted 4 stars voted 4 stars voted 4 stars
0نظر
سیتی سنتر اصفهان ؛ مرکز خریدی مدرن در شهر سنتی اصفهان

اصفهان، با معماری منحصر به فرد و فضای شهری زیبا همیشه گردشگرها را شگفت‌زده کرده. این شگفتی به آثار تاریخی داخل شهر محدود نمی‌شود. از سال ۹۱ به بعد، بنای بسیار بزرگی که در مسیر خروجی شهر ساخته شد تمام سرها را به سمت خود می‌چرخاند. مجتمع سیتی سنتر اصفهان توانسته به هویت تاریخی و فرهنگی اصفهان مدرنیته را اضافه کند. در سفر به اصفهان حتی اگر قصد خرید ندارید بالاخره دلیلی پیدا خواهید کرد که به سیتی سنتر سری بزنید. در ادامه راجع به این مکان و ویژگی‌هایش بیشتر می‌گوییم.


مجموعه‌ی سیتی سنتر اصفهان چه‌جور جاییه؟

مجتمع سیتی سنتر اصفهان (قلب شهر) در سال ۱۳۹۱ با ایده پردازی آقای مسعود صرامی و همکاری بانک گردشگری افتتاح شد. این مجموعه بعد از ایران مال، بزرگ‌ترین مرکز تجاری-تفریحی ایران و از نظر وسعت، هفتمین مال جهان محسوب می‌شود.

اولین فازی که در این مجموعه افتتاح شد هایپر استار بود و بعد از آن فازهای بعدی مثل فضاهای تجاری و تفریحی به مرور زمان به مجموعه اضافه شد. نکته‌ مثبتی که با دیدن سیتی سنتر متوجه می‌شوید این است که هدف اصلی، رفع نیازهای مردم با توجه به شرایط بوده. شما می‌توانید به همراه خانواده به سیتی سنتر بروید و هر عضو خانواده تفریحات مورد علاقه‌ی خودش را برای ساعت‌ها داشته باشد.

سیتی سنتر اصفهان

 در قسمت تجاری سیتی سنتر، فقط شعبه‌های برندهای معروف حضور ندارند. مغازه‌‌های مختلف با سطح قیمت‌های مختلف وجود دارند که نیاز بیشتر مردم را برطرف می‌کنند. در همه‌ی قسمت‌های مجموعه، از پارکینگ تا دانشگاه، رفت و آمد برای معلولین به اندازه‌ی بقیه‌ی افراد راحت است. در طبقات، آسانسوری مخصوص این افراد قرار گرفته تا برای رفتن به طبقات دیگر نیاز به صبر کردن برای خالی شدن آسانسور نداشته باشند. در سرویس‌های بهداشتی هم بخشی به معلولین اختصاص دارد که ارتفاع تجهیزات آن برای استفاده‌ی راحت‌تر، کم‌تر است. نکته‌ی مثبت دیگر درباره‌ی سرویس‌های بهداشتی، وجود اتاق مادر و کودک در تمام آن‌هاست.

در روزهای کرونا هم سیتی سنتر تلاش کرده که نیاز افراد را مطابق با شرایط برطرف کند. اقداماتی مثل اندازه‌گیری دمای بدن مشتری‌ها، توزیع ماسک و ضد عفونی کردن مداوم تمام سطوحی که دست با آن‌ها تماس دارد از نمونه‌ی این اقدامات است.

بیشتر بخوانید: سیر تا پیاز بازار اصفهان ؛ بگردید، بخرید و بریانی بخورید


چه‌جوری به سیتی سنتر اصفهان بریم؟

مجموعه‌ی سیتی سنتر اصفهان در بزرگراه شهید دستجردی، روبه‌روی ورودی جنوبی سپاهانشهر قرار دارد.

اگر تصمیم دارید با تاکسی به این مقصد بروید، در میدان آزادی، خط ویژه‌ی تاکسی‌های سیتی سنتر شما را به آن‌جا می‌رسانند.

کمی جلوتر از تاکسی‌ها خط اتوبوس ۲۱۶۴ هر نیم ساعت به سمت سیتی سنتر حرکت می‌کند.

برای کسانی که در سپاهانشهر زندگی می‌کنند، سیتی سنتر برای رفت و آمد، سرویس کرایه‌ی دوچرخه نیز فراهم کرده.

اگر به اطلاعات بیشتری راجع به این مجموعه نیاز دارید راه‌های ارتباطی زیر می‌تواند به شما کمک کند.

شماره تماس: ۰۳۱۵۰۰۰۱

آدرس وبسایت: https://www.isfahancitycenter.com/

آدرس صفحه‌ی اینستاگرام: https://www.instagram.com/isfahancitycenter/


بخش‌های مختلف سیتی سنتر اصفهان

مجموعه‌ی سیتی سنتر شامل یک ساختمان ۷ طبقه، هتل پرستیژ و دو برج اداری و مسکونی می‌شود.

ساختمان 7 طبقه (قلب شهر)

پایین‌ترین طبقه به موتورخانه اختصاص دارد. طبقه‌ی منفی یک و منفی دو به پارکینگ اختصاص داده شده. ظرفیت پارکینگ‌ها ۵۵۰۰ خودرو است و از ساعت 1۱۰ صبح تا ۱۲ شب می‌توانید بدون نیاز به پرداخت هزینه از فضای آن‌ها استفاده کنید.

در هر یک از ردیف‌های پارکینگ تعدادی فضای پارک ماشین با رنگ زرد مشخص شده که به معلولین اختصاص دارد. علاوه بر این ظرفیت، بخش جداگانه‌ای با عنوان پارکینگ مدیران برای خودروها‌ی ویژه مشخص شده. پیشنهاد می‌کنیم بعد از پارک کردن ماشین، کد محل پارک را یادداشت کنید.چون احتمال گم کردن ماشین، بین دو طبقه خیلی زیاد است.

اورژانس مجموعه هم در ورودی ۴ پارکینگ قرار گرفته و خدمات اولیه‌ی پزشکی را ارائه می‌دهد.

بیشترین فضای طبقه‌ی همکف به یکی از شعبه‌های هایپر استار اختصاص داده شده. در این هایپر مارکت می‌توانید مواد خوراکی تازه، مواد بهداشتی، لوازم خانگی و دیجیتال، کالای حمام و… را خریداری کنید. هایپر استار از ۱۰ صبح تا ۹ شب مشغول به فعالیت است.

اگر از گشت و گذار در هایپراستار یا همراهی برای خرید خسته شدید، می‌توانید به کافه  یا رستوران‌‌های این طبقه مثل رستوران وی.آی.پی سر بزنید و از فضای داخلی آن استفاده کنید. نزدیک به در ورودی هم فضایی برای نشستن و کافه‌هایی به صورت بیرون‌بر وجود دارد. در قسمت بیرونی همین طبقه فضای سبزی با عنوان پلازا ساخته شده که می‌تواند محلی برای استراحت باشد و از آن‌جا که استعمال دخانیات در سیتی سنتر ممنوع است، این فضا برای سیگار کشیدن مناسب است.

پلازا سیتی سنتر در اصفهان

بیشتر بخوانید: موزه موسیقی اصفهان ؛ موزه‌ای با صدای سازها

نگارخانه‌ی اصفهان سیتی سنتر هم در همین طبقه قرار گرفته. در نگارخانه، آثار هنرمندان مختلف به نمایش گذاشته می‌شود و فروشگاه‌هایی برای فروش صنایع دستی اصفهان در آن وجود دارد. علاوه بر جنبه‌ی هنری، این نگارخانه جنبه‌ی آموزشی هم دارد و کلاس‌هایی مثل سفال‌گری، چاپ پارچه و طراحی و دوخت لباس هم در آن برگزار می‌شود.

در همین طبقه، به صورت هفتگی، بازارچه‌هایی برای فروش صنایع دستی زنان سرپرست خانوار برگزار می‌شود.

بخش بزرگی از طبقه‌ی اول ودوم سیتی سنتر به واحدهای تجاری اختصاص داده شده. برندهای ایرانی مثل چرم مشهد، مارال چرم، تعطیلات، درسا هوم، سالیان، چینی زرین، ساعت‌سازی حاج صباغ، خانه و کاشانه در این دو طبقه قرار دارند.

در این دو طبقه راهروهایی با عنوان راهروی بین‌الملل هم وجود دارد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای پوشاک، وسایل ورزشی،  زیورآلات و لوازم خانگی در آن قرار دارد. از نمونه‌ی این برندها می‌توانیم به یونیک، سوئیس، کوتون، زارا، اسکچرز، ال‌سی‌وایکیکی و دبنهامز اشاره کنیم.

قسمت دیگری از طبقه‌ی دوم به شعبه‌هایی از مجموعه‌های غذایی اختصاص دارد. رستوران‌هایی مثل سارا، کباب محمد، fresh station و برگریوم یا کافه فیل در همین طبقه قرار گرفته‌اند.

در طبقه‌ی سوم سیتی سنتر اصفهان کمی از حال و هوای خرید فاصله می‌گیریم و وارد قسمت تفریحی و فرهنگی می‌شویم. بزرگ‌ترین پردیس سینمایی استان اصفهان در همین طبقه ساخته شده. 

این مجموعه، ۸ سالن سینما دارد. سالن‌هایی با ظرفیت‌ ۱۰۰ تا ۳۰۰ نفر که با توجه به نوع فیلم، کیفیت صدا یا تصویر در این سالن‌ها متفاوت است.

اگر دوست دارید خودتان فیلم را انتخاب کنید و همراه خانواده یا دوستانتان در سینما فیلم ببینید می‌توانید بخش وی.آی.پی پردیس سینمایی را در اختیار داشته باشید.این سالن ۲۴ نفره صندلی‌های مبله و تخت‌شو دارد که دیدن فیلم مورد علاقه‌تان را لذت‌بخش‌تر می‌کند. سالن آمفی با تئاتر ظرفیت ۲۰۰ نفر و سالن همایش‌ ۱۰۰۰ نفری در همین پردیس قرار گرفته و زمان اکران فیلم‌های جشنواره‌ی فجر، سالن همایش تبدیل به سالن سینما می‌شود.

در تمام سالن‌های پردیس سینمایی در ردیف‌های اول تعدادی جای خالی قرار دارد که مخصوص قرار گرفتن صندلی معلولین است. ساعت کار پردیس سینمایی از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است.

روبه‌روی پردیس سینمایی شهربازی کهکشان عجایب ساخته شده که می‎‌تواند خستگی خرید را از تنتان در کند یا ساعت‌ها همراهان شما را سرگرم کند تا با خیال راحت به خرید ادامه دهید. حدود صد دستگاه بازی مثل زیپ لاین و قطار وحشت، مربوط به رده‌های سنی مختلف در این شهربازی وجود دارد. اتاق گریم و اتاق تولد هم از دیگر امکانات جالبی است که به مجموعه اضافه شده. ساعت کار شهربازی در روزهای عادی از ۴ عصر و در آخر هفته‌ها از ۱۱ صبح  تا ۱۰ شب است. 

شهربازی صفهان

پردیس کتاب هم در طبقه‌ی سوم، کنار شهربازی و سینما قرار گرفته که شامل غرفه‌های فروش کتاب، بازی‌های فکری و لوازم‌تحریر می‌شود و از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب مشغول به کار هستند.

طبقه‌ی سوم، ورودی دیگری هم دارد که به دانشگاه علمی کاربردی منتهی می‌شود و فضای آن از سینما و شهربازی کاملا جدا شده. این دانشگاه از سال 1۱۳۹۸ افتتاح شد و رشته‌هایی مثل هتلداری، گردشگری، عکاسی، موسیقی، معماری و کارگردانی در آن تدریس می‌شود. در سال تحصیلی جدید، رشته‌های خبرنگاری و روابط عمومی هم به آن‌ها اضافه می‌شود. در این دانشگاه، امکان تحصیل دانشجوهای بین‌الملل وجود دارد.

باشگاه اسکواش سیتی سنتر، در همین طبقه و در بخش دانشگاه ساخته شده.

و اما در طبقه‌ی چهارم به قسمت خوشمزه‌ی ماجرا می‌رسیم. فودکورت سیتی سنتر اصفهان در همین طبقه قرار دارد. رستوران‌هایی مثل شهرام، فلفل سبز، بالسا، باگت اند روگن، کباب سلطان و تعداد زیادی از رستوران‌های دیگر در این فودکورت شعبه دارند. این قسمت از مجموعه، از ساعت ۶ عصر تا ۱۰ شب مشغول به کار است.

موزه‌ی پرستیژلند هم در همین طبقه قرار دارد که از ساعت ۱۰ صبح تا 1۱۰ شب مشغول به کار است و بخش‌های مختلفی دارد:

  • تالار موسیقی
  •  تالار تکنولوژی قدیم
  •  تالار کلکسیون ساعت
  •  تالار کلکسیون وسایل صوتی و تصویری
  •  تالار قاجار
  •  تالار فرش (مجموعه آثار استاد فیض الله صفدرزاده حقیقی)
  •  تالار بخش اسلامی
  •  تالار ایران باستان
  •  تالار آثار هنرمندان معاصر شهر اصفهان 

بیشتر بخوانید: سوغاتی‌های شهر اصفهان نصف جهان

موزه موسیقی در سیتی سنتر اصفهان

 هتل پرستیژ 

هتل ۲۰ طبقه‌ای که در کنار ساختمان قلب شهر قرار گرفته هنوز در مرحله‌ی ساخت قرار دارد و احتمالا تا نوروز ۱۴۰۱ افتتاح می‌شود. در ساخت این هتل تلاش شده تا استانداردهای هتل ۵ ستاره رعایت شود. در معماری بخش ورودی آن از برج کبوتر الهام گرفته شده. این هتل ۲۹۰ اتاق دارد و ۲۰ اتاق هم مخصوص سران کشورها طراحی شده که در طبقه‌های ۱۹ و ۲۰ قرار دارند.

هتل پرستیژ اصفهان نزدیک سیتی سنتر

برج‌های تجاری و مسکونی (IFC)

این برج‌ها هم مثل هتل در دست ساخت هستند. دو برج در کنار هم ساخته شدند و روی ۳ طبقه واحد تجاری قرار گرفته‌اند. نکته‌ی جذاب این برج‌ها این است که به وسیله‌ی یک پل شیشه‌ای که شبیه به پل‌های اصفهان ساخته شده، به ساختمان ۷ طبقه وصل می‌شود.

فدک لند

از آنجا که مجتمع قلب شهر در جنوب اصفهان قرار دارد، تیم سیتی سنتر  اصفهان پروژه‌ی دیگری هم در دست دارد که افتتاح مکانی با همین ویژگی‌ها، در شمال اصفهان است. این پروژه فدک لند نام دارد و تا مهر ۱۴۰۰ فاز اول آن افتتاح می‌شود.


شما هم به اصفهان سفر کرده‌اید؟ مراکز خرید آن را می‌شناسید؟ بازار قیصریه سنتی میدان نقش جهان را بیشتر دوست دارید یا مراکز خرید مدرن اصفهان مثل سیتی سنترش را؟ نزدیک این مرکز خرید چه جاهای دیدنی می‌شناسید؟ آیا از این پاساژ راضی بوده‌اید؟ امکاناتش چه‌طور بوده؟ با نظرات خود ما را راهنمایی کنید.

راستی اگر دوست داشتید چندروزی را در نصف جهان بمانید حتما به سایت پینورست سر بزنید و برای رزرو اقامتگاه در اصفهان اقدام کنید. این‌جا برای شما اقامتگاه‌های درجه یکی گلچین شده تا با خیال راحت آن‌ها را رزرو کنید و سفری خوب را تجربه کنید.

دنا منتظر
بقیه‌ نوشته‌ها

من دنا هستم.
شیراز به دنیا اومدم، اصفهان بزرگ شدم و یزد درس خوندم.
رشته‌م گردشگری بوده و عاشق آشپزی، سفر و داستان تعریف کردنم.
همه اینا باعث شده مشتاق بشم به اینکه با نوشتن داستان‌هام رو برای آدم‌ها تعریف کنم.

برچسب ها :

اقامتگاه های همین حوالی

این‌ها رو هم ببینی ضرر نمی‌کنی

نمایش همه
نظرت چی بود؟

نظر خواننده‌ها