جنگل دالخانی رامسر – از دالان بهشت چیزی شنیده‌اید؟

    voted 3 stars voted 3 stars voted 3 stars voted 4 stars voted 4 stars
0نظر
جنگل دالخانی رامسر – از دالان بهشت چیزی شنیده‌اید؟

جنگل دالخانی یکی از بکرترین منطقه‌های شمال است. اکثر مسافران شمال خبری از این جنگل زیبا ندارند. اگر به مازندران و رامسر می‌روید، حتماً ادامه‌ی مطلب را بخوانید تا با گرسماسر و اکراسر و جنت رودبار آشنا شوید.


جنگل دالخانی کجاست؟

این جنگل در 30 کیلومتری شهرستان رامسر قرار گرفته. از این جنگل تا دریا 10 کیلومتر فاصله است. برای رسیدن به جنگل دالخانی، اول باید به رامسر بروید و  از جاده رامسر به تنکابن ۷ کیلومتر به مسیر ادامه بدهید.

سه راهی روستای جنت رودبار را که دیدید، باز 22 کیلومتر دیگر ادامه دهید تا به جنگل دالخانی برسید. روستای دالخانی هم در همین نقطه قرار گرفته.

اگر قصد دارید برای دیدن جنگل دالخانی به شهر رامسر و مازندران سفر کنید می‌توانید همین حالا برای اجاره سوئیت ساحلی به سایت پینورست سر بزنید.


ملاقات با جنگل دالخانی؛ ورود به دالان بهشت

دالان بهشت جنگل دالخانی

دالخانی جنگلی تمیز و بکری حساب می‌شود. این تمیزی بی‌علت نیست. وقتی که می‌خواهید وارد جنگل شوید، به شما کیسه زباله می‌دهند تا طبیعت پاک باقی بماند. یک راهکار ساده که کاش در جاهای دیگر هم اجرا می‌شد.

خیلی سریع به مسیر رویایی جنگل دالخانی می‌رسید. چند دقیقه که در جاده بروید، می‌فهمید چرا دالخانی به دالان بهشت مشهور شده.

هوای این منطقه همیشه بهشتی و خنک است، درختان سایه‌هایی خنک درست کرده‌اند، مه همه جا را فرا گرفته و منظره‌هایی رویایی شکل داده. . اگر عاشق میوه‌های جنگلی هستید، حتماً خوب این حوالی را پرسه بزنید.

مسیر جنگل دالخانی را که جلوتر می‌روید، حواستان به دریاچه هم باشد. در سه راهی روستای شُستا، وارد جاده انحرافی بشوید تا به سد میجران برسید. جنگل و دریاچه در اینجا به هم می‌رسند. اینجا می‌توانید بنشینید و از منظره درختان کنار آب لذت ببرید.

در مسیر جنگل، عطر برنج شمالی و غذاهای محلی، ممکن است هوش از سرتان ببرد. اگر گرسنه‌ شدید، نگران نباشید. این حوالی رستوران قزل پارک معروف است.  با غذاهای شمالی و ماهی کبابی که انتظارتان را می‌کشد.

حدودا 50 دقیقه که در مسیر جنگل دالخانی پیش رفتید، جلوه‌ای دیگر از بهشت نمایان می‌شود. ییلاق‌های جادویی رامسر که در 23 کیلومتری دالان بهشت هستند.


گرسماسر؛ وقتی آسمان و زمین به هم می‌رسند

ییلاق گرسماسر

فاصله رامسر تا گرسماسر، 60 کیلومتر است. جاده پیچ در پیچی پیش روی شماست. حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه طول می کشد تا خودتان را از رامسر به گرسماسر برسانید.

گرسماسر 2000 متر نسبت به دریا ارتفاع دارد. پس زمستان‌هایش سرد و تابستان‌هایش معتدل هستند. در اطراف روستا بقایایی از یک قلعه دیده به چشم می‌خورد. قلعه‌ای تاریخی که نام گرسماسر از آن گرفته شده.

قلعه گرزمانسر، مکانی تاریخی‌ است که ظاهراً بیش‌تر از هزار سال قدمت دارد. گرزمان معنی آسمان می‌دهد.

اگر در نقطه‌ای که قلعه قرار گرفته بایستید، دریا و جنگل دالخانی زیر پایتان خواهد بود. دریایی که کیلومترها با شما فاصله دارد، اکنون در تسلط کامل شماست. گرسماسر را به غذاهای محلی، چشمه‌های فریبنده و صنایع دستی می‌شناسیم.

در اطراف روستای گرسماسر، می شود کوه سماموس را هم دید. اینجا از معروف ترین ارتفاعات گرسماسر است و گردشگرهای زیادی به آن سر می زنند.

در گرسماسر می شود به مسجد آبجی هم سر زد. اینجا هم منظره خیلی زیبایی دارد، هم موبایل بهتر از جاهای دیگر آنتن می دهد.

روستای اکراسر، آرام و خوش آب و هوا

16 کیلومتر که از گرسماسر فاصله بگیرید، به روستای اکراسر می‌رسید.

در اکراسر باد زیاد می‌وزد و زمین‌هایش نیز مناسب رشد گیاهان نیستند. پس نباید انتظار دیدن جنگل های انبوه و درختان پرشمار را داشته باشید. اکراسر در زبان اوستایی معنی بایر و کشت نشده می‌دهد.

آب و هوای روستا بسیار عالی و پاک است. می‌توانید در تابستان چند روزی را در اکسراسر بگذرانید و حسابی خلوت کنید.

روستای چالکرود – رودخانه و پل تاریخی

در اطراف جنگل دالخانی رامسر ، روستای چالکرود را می‌توانید پیدا کنید. در روستا یک رودخانه زیبا هست که از چشمه‌های اشکور علیا و بلور کوه سرچشمه می‌گیرد.

پل فلزی چالکرود، از جاهای دیدنی و تاریخی روستا به شمار می‌آید. اینجا زمان رضا شاه ساخته شده و هنوز هم از آن استفاده می‌شود.

جواهرده، نگین روستاهای شمال

روستای جواهرده

حالا که در مسیر جنگل دالخانی هستید، حیف است روستای جواهرده را از نزدیک نبینید. جواهرده در 50 کیلومتری دالخانی است.

در روستای جواهرده منظره‌هایی می‌بینید که باور کردنشان برایتان سخت است. اینجا عسل طبیعی با بهترین کیفیت هم پیدا می‌شود.

روستایی‌ها خانه‌هایشان را برای مسافرها آماده می‌کنند تا هر کسی خواست بتواند شب را اینجا بماند.

اگر می‌خواهید زیبایی جواهرده را ببینید، حتما تابستان به روستا بروید. دز زمستان آنقدر هوا سرد می‌شود که حتی اهالی خود روستا هم به یک جای گرمتر می‌روند.

دریاچه قو جواهرده هم خیلی زیبا و دیدنی است. جالب است بدانید که دریاچه را اینجا ساخته‌اند و طبیعت در شکل‌گیری‌اش نقشی نداشته.

بعضی از سکانس‌های سریال عاشقانه ها را کنار دریاچه قو جواهرده ساخته‌اند. اینجا رستوران سنتی هم هست که انواع غذاهای شمالی مثل ماهی کباب و میرزاقاسمی و کباب ترش در آن پیدا می‌شود.

دریاچه قو را جواهرده را که دیدید، می‌توانید به آبشار صفارود در دل جنگل هم سر بزنید.

دشت گل گاوزبان در جنت رودبار

جنت رودبار گل گاوزبان

از جنگل دالخانی تا جنت رودبار، 45 دقیقه راه است. در مسیر جنوب غربی رامسر، 60 کیلومتر راه را طی کنید تا به روستای جنت رودبار برسید. آبشارهای زیادی مثل آبشار آزارک و ریش بزار، روستا را بسیار زیبا کرده‌اند.

جنت رودبار به مرکز گل گاوزبان ایران شهرت یافته. سالانه 40 تن گل گاوزبان در روستا تولید می‌شود. جشنواره‌ای نیز به همین نام در جنت رودبار برگزار می‌گردد. کمی اطراف روستا بگردید، مرتع لپاسر را نیز پیدا می‌کنید.

گل‌های زرد رنگ و آبگیرهای زیاد، لپاسر را رویایی جلوه می‌دهند. راه‌های زیادی برای رسیدن به آن وجود دارد. لپاسر در دهستان گلیجان است. اول خود را به نمکدره برسانید. تا این روستا 20 دقیقه بیشتر راه نیست. سپس پیاده مسیر را ادامه دهید تا به دشت های زرد لپاسر برسید.


شما تجربه سفر به شهر رامسر را دارید؟ تا به حال جنگل دالخانی را از نزدیک دیده‌اید؟ در این جنگل چه میوه جنگلی توانستید پیدا کنید؟ آیا برای صرف غذا به رستوران قزل پارک رفتید؟ خوردن چه غذایی را در این رستوران به بقیه پیشهاد می‌دهید؟ آیا از پل تاریخی و فلزی چالکرود دیدن کردید؟ دیگر از کدام مکان‌‌های دیدنی و جاذبه‌های طبیعی نزدیک به این جنگل دیدن کردید؟ حتما نظر و تجربه خودتان از سفر به رامسر و دیدن جنگل دالخانی را برای ما بنویسید.

اگر قصد دارید که به مازندران یا سایر شهرهای ایران سفر کنید می‌توانید برای اجاره اقامتگاه به صورت آنلاین به سایت پینورست سر بزنید. انواع مختلف اقامتگاه با کیفیت خوب و قیمت مناسب در این سایت برای شما گلچین شده است.

 

برچسب ها :

اقامتگاه های همین حوالی

این‌ها رو هم ببینی ضرر نمی‌کنی