لیست کامل بهترین کافه عمارت های تهران

    voted 3 stars voted 3 stars voted 4 stars voted 4 stars voted 4 stars
1نظر
لیست کامل بهترین کافه عمارت های تهران

اگر دلتان برای خانه‌های قدیمی تنگ شود چه کار می‌کنید؟ حال‌و‌هوای خانه‌های دهه چهل و پنجاه، سرسبزی، حس خاطره بازی و خیلی چیزهای دیگر چیزی نیست که بشود این روزها به راحتی تجربه کرد. برای همین امروز می‌خواهیم با هم به جاهایی برویم که این حس را برای ما زنده کنند. در خانه‌هایی قدم بزنیم که پر از خاطره و اصالت و داستان هستند. کافه عمارت های تهران جاهایی شبیه به همان خانه‌های قدیمی هستند که در آنها احساس غریبی نمی‌کنیم. 

پس با ما در ادامه این مطلب پینورست همراه باشید تا بهترین کافه عمارت های تهران را معرفی کنیم.


کافه عمارت چیست؟

یکی از کارهای خوبی که چند سالی است انجام می‌شود نجات خانه‌ها و عمارت‌های قدیمی از دست بساز و بفروش‌ها است. اما به روشی متفاوت. چند سالی است که خانه‌ها و عمارت‌های قدیمی تبدیل به کافه‌هایی زیبا شده‌اند. کافه‌هایی که یک بازی برد-برد هستند. هم تاریخ و اصالت آن خانه حفظ می‌شود و هم کسب و کاری موفق در آن به راه می‌افتد. 

بیشتر بخوانید: ۱۰ تا از بهترین آپارتمان های مبله تهران

کافه عمارت های تهران تقاطع تاریخ و مدرنیته هستند. فضایی اصیل و واقعی که هم نسل جوان می‌تواند در آن آرامش را حس کند و هم نسل قدیمی‌تر خاطرات و نوستالژی خود را در آن زنده کند. 


معرفی کافه عمارت های تهران

بدون توضیح بیشتر و حرف اضافه‌تر بیایید به سراغ جذاب‌ترین و بهترین کافه عمارت های تهران برویم تا اگر ساکن تهران هستید یا زمانی به تهران آمدید بدانید که باید به کجاها سر بزنید. راستی این را هم بدانید که اگر می‌‌خواهید راهی تهران شوید می‌توانید برای اجاره خانه مبله تهران به پینورست سر بزنید. 

کافه عمارت های تهران ؛ خانه‌‌های تاریخی

بعضی از این کافه‌ها در خانه‌هایی شکل گرفته‌اند که تاریخ و داستانی پشت خود دارند و آن‌ها را جذاب‌تر و دوست داشتنی‌تر هم می‌کند. 

کافه عمارت دل

یکی از آن کافه‌هایی که تا جای ممکن از وسائل مدرن دوری کرده است. ساختمانی با عمری بیش از یک صد سال و معماری پهلوی در خیابان فلسطین.

عمارت دل حیاطی بزرگ و سرسبز با حوضی مربع شکل در میان آن دارد. حوضی ساده و مینیمال به سبک دوران پهلوی. ساختمان سه طبقه این عمارت فضایی سنتی و اصیل دارد. تمام دیواره‌ها و آیینه‌کاری‌ها همانی بوده که از ابتدا در اینجا ساخته شده است. البته بازسازی و تعمیراتی هم شده است اما شاکله اصلی کار همان بوده است. مبلمان سنتی، میزهای قدیمی و وسائل عتیقه‌ای که در کافه قرار دارد شما را به صدها سال قبل بر می‌گرداند. دفتر کار نخست وزیر، خانه استاد دانشگاه، مدرسه و در نهایت کافه. این سرنوشت این ساختمان در گذر زمان بوده است. 

کافه عمارت دل

کافه عمارت دل منو متنوعی دارد. از پیتزا و پاستا و سالاد سزار بگیر تا آش و میرزا قاسمی و کشک بادمجان. حتی دسرهایی مثل ثعلب و کنوفه هم در منو این کافه رستوران دیده می‌شود. اگر به این کافه رفتید سری به طبقه دوم و گالری آن بزنید. مطمئن باشید پشیمان نمی‌شوید. در این طبقه اتاقی به نام رادیو دیروز قرار دارد. اتاقی پر از دستگاه‌های قدیمی موسیقی، آلبوم‌ها و صفحه‌های گرامافون قدیمی و جدید که دیدنشان خالی از لطف نیست. 

بازه قیمتی این کافه تقریبا متوسط است و با توجه به حجم غذایی که سرو می‌شوید با کافه‌ای گران روبه‌رو نمی‌شوید. همین مساله جذابیت اینجا را بیشتر هم می‌کند. 

آدرس کافه عمارت دل: تقاطع خیابان فلسطین جنوبی و خیابان بزرگمهر،روبروی سفارت فلسطین، پلاک 356

اینستاگرام: emaratedel.cafe

تلفن تماس: 09100775588

ساعت کاری: ۹ صبح تا ۱۲ شب


کافه عمارت یار

یکی دیگر از کافه‌ عمارت های تهران که در خانه‌ای صد ساله قرار دارد. این خانه متعلق به فخرالسلطنه، عمه ملکه ثریا یوده است. در داخل عمارت می‌توانید داستان اولین ملاقات شاه و  ثریا در این ساختمان را بخوانید و ببینید که قصه اینجا چه بوده است. 

این خانه زیبا حیاطی سرسبز دارد که دو حوض زیبا در میان آن قرار دارد. حیاط کافه یار به صورت دو پله ساخته شده است و یک نیم طبقه در آن قرار دارد که می‌توانید تمام حیاط را از آنجا ببینید.

کافه عمارت یار

منو رستوران جالب و شاید کمی هم عجیب باشد. شما در این کافه می‌توانید تاج‌الملوک، امین‌الملک، منور الملوک، بدیع الملک و… را سفارش دهید. اسم‌های غذاها و دسرهای این کافه به شکلی که گفتیم انتخاب شده است که البته توضیح هر عنوان در زیر آن نوشته است. هر روز هم برای خودش یک غذای مخصوص دارد. از خورشت کرفس و آلو مسما تا قیمه و قرمه سبزی. یکی از غذاهای محبوب این کافه کشک بادمجان و کوکو سبزی است که البته هر روز سرو می‌شود و به غنوان عصرانه در منو قرار دارد. 

این رستوران قیمت‌های تقریبا متوسطی دارد؛ نه خیلی گران و نه خیلی ارزان.

نکته: بهتر است در ساعات شلوغی از قبل میز خود را رزرو کنید چون ممکن است بدون رزرو امکان ورود نداشته باید. این را هم باید بدانید که عکسبرداری و فیلم‌برداری در این رستوران نیاز به هماهنگی دارد. 

آدرس: خیابان طالقانی، خیابان حافظ، خیابان رشت، پلاک ۴۱

تلفن تماس: ۰۹۳۳۲۶۷۲۲۴۴

اینستاگرام: yar.mansion

ساعت کاری: ۹ صبح الی ۱۱:۳۰ شب


کافه عمارت مقدم

این کافه در حال حاضر (اسفند 1400) بسته است.

این یکی جزو آن کافه‌هایی است که ساختمان آن دیدنی‌ترین بخش آن است. این کافه در واقع بخشی از یک موزه زیبا به نام باغ موزه مقدم است. از بیرون که به این ساختمان نگاه کنید چیز خاصی پیدا نمی‌کنید اما وارد آن که بشوید به دنیای متفاوتی قدم می‌گذارید. 

کافه عمارت مقدم

این خانه قاجاری که در زمان خود هم خانه‌ای لوکس بوده متعلق به محمد تقی خان احتساب الملوک از درباریان قاجار بوده است. بعدها اینجا محل سکونت محسن مقدم، یکی از فرزندان محمد تقی خان شد. محسن باستان شناسی خوش ذوق بود که شروع به جمع‌آوری اشیای عتیقه‌ای مثل پارچه، تابلوهای نقاشی، قلیان و اسناد تاریخی کرد و همه را با نظم خاصی چید. در نهایت او در سال 66 فوت کرد و همسرش خانه را به دانشگاه تهران واگذار کرد. خانه‌ای که اکنون تبدیل به موزه‌ای زیبا، با حیاطی سرسبز و دلنشین شده است. 

در گوشه‌ای از همین حیاط کافه‌ای دنج قرار دارد که می‌توانید انواع قهوه، دمنوش، دسر و غذاهای مختلف را سفارش دهید و در حیاط دلنشین موزه صرف کنید. این کافه از ساعت نه صبح با سرو صبحانه آغاز به کار می‌کند و در نهایت شش عصر با عصرانه کار خود را تمام می‌کند. 

بیشتر بخوانید: لیست کامل بهترین کافه های بام لند

ورود به حیاط و کافه هزینه‌ای جداگانه‌ای ندارد اما برای ورود به موزه باید بلیط تهیه کنید که در حال حاضر (آذر 1400) ده هزار تومان است. در ضمن این کافه در روزهای دوشنبه تعطیل است. حدود قیمت‌های این کافه تقریبا گران است. اما نه آنقدر گران که دست آخر از رفتن پشیمان شوید. 

آدرس: خیابان امام خمینی، بعد از خیابان شیخ هادی، باغ موزه مقدم

شماره تماس: 09120157347

ساعت کاری: غیر از دوشنبه‌ها، همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۶ عصر


کافه عمارت مسعودیه

عمارت مسعودیه خانه‌ای قاجاری در مرکز تهران و اطراف میدان بهارستان است. خانه شاهزاده‌ای که هیچ‌وقت نتوانست شاه شود. مسعود میرزا یکی از فرزندان شاه ملقب به سایه سلطان (ظل السلطان) در سال 1290 قمری اقدام به ساخت این عمارت شاهانه کرد. درون این عمارت که بروید حیاطی بزرگ که بی شباهت به یک باغ نیست را می‌بینید. یک حوص بسیار بزرگ و زیبا هم درون آن قرار دارد که زیباترش می‌کند. 

اما در یکی از ساختمان‌های این عمارت کافه‌ای دنج و سنتی وجود دارد که دکور قجری‌اش آن را متفاوت می‌کند. میزها، صندلی‌ها، ظروف، در، پنجره و در مجوع هرچیزی که اینجا می‌بینید سنتی و قجری است. 

کافه عمارت مسعودیه

منو رستوران هم اصیل و ایرانی است. بیشتر غذاهای آن همان غذاهای ایرانی است که در کنار دمنوش و عرقیجات خوشمزه سرو می‌شود. کتلت، میرزا قاسمی، کوکو سبزی، آش رشته و چیزهایی شبیه به این در منو رستوران قرار دارد. اما یکی از محبوب‌ترین‌های اینجا پای سیب آن است که واقعا خوشمزه است. 

قیمت‌های این کافه تقریبا بالا است و شاید شما را برای سفارش دادن مردد بکند. اما خب تجربه صرف غذا در یک فضای قاجاری چیزی نیست که هر جایی نصیبتان شود. این را هم بدانید که برای ورود به عمارت مسعودیه باید بلیط تهیه کنید. ما پیشنهاد می‌کنیم قبل از رفتن به اینجا با شماره مجموعه تماس بگیرید تا از باز بودن و جا داشتن کافه مطمئن شوید. 

آدرس: خیابان جمهوری، نرسیده به بهارستان، خیابان ملت، تقاطع خیابان اکباتان، عمارت مسعودیه

شماره تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۰۱۳

ساعت کاری: از ۹ صبح تا ۷ عصر


کافه تهرون

اگر اهل کافه‌گردی باشید شاید این کافه را که در باغ نگارستان فعال بود بشناسید. اما تهرون ویلا از سال 95 به جای جدیدی در نزدیکی خیابان ویلا منتقل شد. فضای این کافه به دو بخش حیاط و داخل ساختمان تقسیم می‌شود. فضای داخلی آن شما را یاد خانه‌های دهه پنجاه و شصت می‌اندازد. فرش‌های قرمز، میز‌هایی که با رومیزی‌های توری قدیمی تزئین شده و وسائلی که در اطراف چیده شده شبیه یک خانه قدیمی است. 

کافه تهرون

فضای بیرونی هم بسیار زیباست و حوض قشنگی در داخل ان قرار دارد که صدای قشنگی دارد و شما را یاد خانه‌های مادربزرگ‌ها می‌اندازد. 

یکی از محبوب‌ترین‌های منو کافه تهرون شربت‌ها و عرقیجاتش بوده است. البته به خاطر تجربه زیادشان در این زمینه چیز عجیبی هم نیست. اما صبحانه‌های این کافه هم واقعا خوشمزه هستند و نمی‌دانیم چرا آنقدری که باید از آن تعریف نمی‌شود. 

آدرس: خیابان انقلاب، روبه‌روی خیابان نجات‌الهی (ویلا)، کوچه کندوان، نبش کوچه مهرانی، پلاک 19

شماره تماس: 02166737146

اینستاگرام: cafetehroonkandovan

روزهای کاری: هر روز از ۹ صبح تا ۱۰ شب / روزهای تعطیل از ۸ صبح تا ۱۰ شب


کافه رومنس

اگر دلتان می‌خواهد یک خانه قاجاری در قلب تهران که روزگاری برای سفارت‌نشین‌ها بوده‌ است را ببینید کافه رومنس را انتخاب کنید. قبل از این که وارد کافه بشوید اصلا نمی‌توانید حدس بزنید با چه محیطی روبه‌رو هستید. اما وقتی به داخل بروید فضایی بزرگ، دلباز و کاملا قاجاری را می‌بینید.

کافه رومنس

حسن این کافه آن است که 4 اتاق مجزا دارد. اگر بخواهید می‌توانید یکی از اتاق‌ها را کلا برای خودتان و مهمانانتان رزرو کنید و کسی مزاحم شما نشود. آیینه‌کاری‌ها و فضای کافه شما را وسوسه می‌کند تا حتما عکاسی کنید. یک پیانوی زیبا و قدیمی هم در اینجا هست که اگر بلد هستید بشینید پشت آن و همه را خوشحال کنید. همه این‌ها را بگذارید در کنار محفل‌های موسیقی که به صورت رایگان برای مراجعین برگزار می‌شود. 

منوی کافه قیمت خیلی بالایی ندارد. البته ارزان هم نیست. در واقع کافه‌ای با قیمت‌های متوسط و مرسوم است. 

آدرس: خیابان انقلاب، چهارراه کالج به سمت میدان فردوسی، نبش ابیورد، پلاک 854

تلفن تماس: 09120616523

اینستاگرام: romancecafe

ساعات کاری: هر روز از 12 تا 23


کافه عمارت های تهران ؛ مجموعه‌های فرهنگی

بعضی دیگر از کافه عمارت های تهران علاوه بر محیطی برای سرو غذا و نوشیدنی، مجموعه‌ای از امکانات و دیدنی‌های فرهنگی و هنری را هم فراهم می‌کنند. یعنی یک تیر و چند نشان. هم از کافه استفاده می‌کنید و هم از سایر امکانات فرهنگی و هنری. 

کافه عمارت روشنان

یکی از جوان‌ترین کافه‌ عمارت های تهران روشنان است. کافه‌ای متفاوت که علاوه بر صرف غذا و نوشیدنی، می‌توانید از فروشگاه کتاب این مجموعه هم بازدید کنید.

عمارت روشنان خانه‌ای متعلق به اواخر دوران قاجار است که جزو خانه‌باغ‌های شمال تهران محسوب می‌شده است. این خانه متعلق به سید یعقوب انوار اردکانی شیرازی ملقب به صدرالعلما از وعاظ و روحانیون دوران مشروطه بوده است. هنوز هم مالکین این خانه وراث و بازمانده‌های سید یعقوب هستند.

کافه عمارت روشنان

سال‌ها قبل این خانه توسط یک هنرمند اجاره می‌شود و با تغییراتی تبدیل به یک گالری هنری می‌شود. زیباترین قسمت این عمارت اول حیاط آن و دوم کتابخانه آن است. کتابخانه این عمارت کاغذ دیواری‌هایی دارد که متعلق به همان دوران ساخت خانه است. شومینه و درهای قدیمی آن هم بسیار دیدنی است. 

این ساختمان دو حیاط دارد که یکی حیاط سایه و دیگری حیاط آفتاب است. حیاط سایه با گل‌های زیبایش و برکه‌ای که دارد و حیاط آفتاب که نورگیرتر است و حوض‌هایی قرینه دارد. جالب است بدانید که در حوض به‌جای ماهی، خط‌نقاشی‌های زیبایی زندگی می‌کنند. 

در منو این کافه خبری از غذاهای ایرانی نیست. به‌جای آن می‌توانید بشقاب‌های گرم، سرد، دمنوش، قهوه، دسر و کیک را پیدا کنید. البته بدانید که قیمت منوی این رستوران گران است. با توجه به حجم غذایی که تحویل می‌گیرید قیمت بالایی می‌پردازید. اما به‌هر حال صبحانه این کافه طرفداران خودش را دارد و محبوب است. 

آدرس: بلوار اندرزگو، خیابان سلیمی شمالی، خیابان نوری

اینستاگرام: roshanan_mansion

شماره تماس: 02122206715

ساعات کاری: از ۹ صبح تا ۱۲ شب


کافه مانا

این یکی در واقع بخشی از خانه فرهنگ مانا و موزه خیمه‌شب‌‌بازی است. خانه‌ای دو طبقه که اصالت آن به خوبی حفظ شده است. حتی هنوز دکوراسیون ساکنین قدیمی آن دست نخورده مانده است. علاوه بر یک کافه جذاب فعالیت‌های فرهنگی دیگری هم اینجا انجام می‌شود. چیزهایی مثل دوره‌های کتابخوانی، نمایشنامه‌خانی و فعالیت‌هایی شبیه به این.

کافه مانا

اما بخش جالب ماجرا آنجا است که در اینجا می‌توانید نمایش‌های خیمه‌شب‌بازی را ببینید. نمایش‌هایی که به صورت رایگان برای مراجعین برگزار می‌شود. فکر کنید در حال صرف غذا یا نوشیدنی خود هستید و در کنارش یک نمایش خیمه‌شب‌بازی هم می‌بینید. 

منو غذاهای اینجا هم جالب است. از آب دوغ خیار و کله جوش گرفته تا پاستا و پنینی در آن پیدا می‌شود. اگر تابستان به اینجا رفتید حتما آب دوغ خیار را فراموش نکنید. حدود قیمت‌های کافه تقریبا متوسط و معقول است. 

آدرس: بلوار کشاورز، خیابان وصال، کوچه شاهد، پلاک شش

تلفن: 02188996273

اینستاگرام: cafemaana

ساعات کاری: هر روز جز شنبه‌ها از ساعت 15 تا 23


عمارت روبرو

یکی دیگر از آن عمارت‌های قدیمی که اکنون تبدیل به یک مجموعه فرهنگی شده است. اینجا نه فقط یک کافه بلکه مجموعه‌ای از امکانات و دیدنی‌های مختلف فرهنگی و هنری را دارد که ارزش آن را چند برابر می‌کند. 

در اینجا سینمای روباز، تئاتر، کتابفروشی، کنسرت، گالری و نشست‌های مختلف هنری برگزار می‌شود که هر اهل هنر و فرهنگی را راضی کند. کافه مجموعه هم در پشت بام خانه قرار دارد که جذاب‌ترش می‌کند. در مجموع این عمارت کلکسیونی از کارهای فرهنگی است که در کنار آن یک کافه خوب هم دارد. 

عمارت روبرو

منو کافه تقریبا متنوع و خوب است. البته خبری از غذاهای ایرانی نیست. اما می‌توانید دمنوش و نوشیدنی‌های خوب ایرانی را پیدا کنید. غذاهای فرنگی کافه هم جذاب و دوست داشتنی است. حسن این کافه قیمت‌های معقول و اقتصادی آن است که باعث می‌شود بتوان به راحتی به اینجا مراجعه کرد و نگران نبود. 

آدرس: چهارراه ولیعصر، ضلع شمال شرقی، نبش بانک شهر، بن بست کیانپور، عمارت روبرو

اینستاگرام: rooberoomansion

شماره تماس: 02166404230

ساعت کاری: هر روز از 9 صبح تا 11:30 شب / جمعه‌ها از 12 ظهر تا 11:30 شب


آپ‌آرت‌مان

این کافه در ابتدا به خاطر پگاه آهنگرانی و سجاد افشاریان که موسس آن بودند مشهور شد. مجموعه‌ای فرهنگی که کافه‌ بخشی از آن بوده است. صنایع دستی، محصولات هنری، کلاس‌های هنری و برنامه‌های فرهنگی مختلف در اینجا پیدا می‌شود. کافه آپ‌آرت‌مان هم جای جالبی است. این کافه در یک حیاط قرار دارد که شبیه یک گلخانه پر از گل است. البته این می‌تواند هم بد باشد هم خوب. خوبی آن که مشخص است اما اگر به گل‌ها یا گیاهان حساسیت داشته باشید می‌دانید که چرا بد است. 

آپ‌آرت‌مان

منو کافه تقریبا چیز عجیب و خارق‌العاده‌ای ندارد. همان منویی که از همه کافه‌ها انتظار دارید اینجا هم پیدا می‌شود. اما محیط جذاب و سرسبز این کافه باعث می‌شود از غذایی که نوش جان می‌کنید لذت ببرید. 

قیمت‌های کافه متوسط و رو به بالا است. نمی‌شود گفت کافه خیلی گرانی است اما خب از متوسط بالاتر است. 

آدرس: کریمخان، ایرانشهر، خیابان کلانتری، پلاک 48

اینستاگرام: cafe_upartmaan

تلفن: 02188866722

ساعت کاری: از ۸:۳۰ صبح تا ۱۱:۱۵ شب


کافه عمارت های تهران ؛ کافه‌‌های مدرن

تعدادی از این کافه‌ عمارت های تهران با اینکه در خانه‌ و محلی قدیمی و نوستالژیک هستند اما طراحی مدرن و به‌روزی دارند. همین باعث ایجاد یک تضاد جالب می‌شود. راحتی و امکانات مدرن در کنار فضای سنتی و قدیمی.

کافه دیاموند

دیاموند یکی از آن کافه‌هایی است که در یک خانه قدیمی راه اندازی شده. خانه‌ای که سال‌ها قبل عکاس‌خانه‌ای زیبا بوده است. این کافه دکوراسیون خیلی قدیمی و سنتی‌ای ندارد. در واقع فضای داخلی کافه حتی مدرن و به‌روز است. یک خانه دو طبقه و یک حیاط فضای در دسترس این کافه است.

کافه دیاموند

حیاط این کافه معمولا شلوغ است و جایی برای نشستن در آن پیدا نمی‌کنید مگر اینکه صبر کنید یا رزرو کرده باشید. فصای داخلی هم قشنگ و جذاب است. در فضای داخلی وسایل بازی‌های رومیزی هم قرار دارد که می‌توانید دور هم سرگرم شوید. 

بیشتر بخوانید: ۱۲ مال محبوب تهران – نکته‌های مثبت و منفی (از تیراژه تا ایران مال)

در منو کافه هم بیشتر غذاهای فرنگی پیدا می‌کنید. تنها چیزهایی که به غذاهای ایرانی نزدیک است صبحانه‌های کافه و نوشیدنی‌های آن است. قیمت‌ها کافه دیاموند تقریبا متوسط و رو به گران است. اما چیزی نیست که با دیدن صورت‌حساب شوکه شوید.

آدرس: خیابان انقلاب، پایین خیابان نجات الهی (ویلا)، خیابان فلاح پور، پلاک 33

اینستاگرام: https://instagram.com/cafediamond

تلفن: 02188890196

ساعت کاری: همه روزه از ساعت 8:00 تا 24:00


کافه چای‌بار

این کافه بخشی از عمارت کلاه فرنگی در فرمانیه است. عمارتی فوق‌العاده زیبا و جذاب که محل انجمن خوشنویسان هم است. همان‌طور که از اسم کافه مشخص است یکی از عوامل جذابیت این کافه تنوع چای‌هایی است که سرو می‌کند. هر نوع چایی که به ذهنتان برسد اینجا پیدا می‌شود. البته جذابیت‌های دیگری هم پیدا می‌کنید. مثلا آرت سنتری که در کافه قرار دارد، خوشنویسی‌هایی که می‌بینید و البته خود ساختمان کلاه فرنگی و باغ زیبایش که در اختیار کافه است. 

کافه چای‌بار

با توجه به مکان این کافه و سرویسی که می‌گیرید چای‌بار جزو کافه‌های گران قیمت است. راستی جز چای چیزهای بیشتری هم در منوی این کافه پیدا می‌شود. از دمنوش‌های جذاب و دسرهای خوشمزه تا ساندویچ و غذاهای دیگر. ولی خب از خیر چای‌های اینجا نباید گذشت. 

آدرس: بلوار اندرزگو، سلیمی شمالی، پلاک 145

اینستاگرام: chaibartehran

تلفن: 02122210311

ساعات کاری: 9:30 صبح تا 11 شب


این بود لیست پینورست از بهترین کافه عمارت های تهران. شما پیش از این به کدام یک از این کافه‌ها رفته‌اید؟ کدام برای شما محبوب است؟ آیا در منو کافه محبوبتان نوشیدنی یا خوراکی هست که همیشه آن را سفارش دهید و بخواهید به بقیه هم پیشنهاد کنید؟ حتما نظرتان را برای ما بنویسید.

اگر زمانی تصمیم گرفتید که به تهران یا سایر شهرهای ایران سفر کنید می‌توانید برای اجاره آنلاین اقامتگاه از سایت پینورست استفاده کنید. در پینورست می‌توانید بهترین نرخ ویلا استخردار، آپارتمان مبله، سوئیت و … را مشاهده کنید. در ضمن تیم پیشتیبانی پینورست به‌صورت شبانه‌روزی در کنار شماست.

محمد عمرانی
بقیه‌ نوشته‌ها

من محمدم. عاشق عکاسی و کسی که می‌نویسه چون دوست داره یاد بگیره. برای من نوشتن مثل یک کلاس می‌مونه که چیزای جدیدی یاد میگیرم ازش. بر خلاف اینکه آدم کم‌حرفی هستم، نوشتن برام خیلی راحت‌تره البته نه درباره خودم

برچسب ها :

اقامتگاه های همین حوالی

این‌ها رو هم ببینی ضرر نمی‌کنی

نمایش همه
نظرت چی بود؟

نظر خواننده‌ها

    Bgh ۱۴۰۰/۱۲/۱۵

    عکس اول مطلب کدوم کافه است؟ دوتا خانم نشستن